Konec objav na škratkovem blogu

Lep pozdrav vsem bralcem škratkovega bloga!

Sedem let je škratkov blog lepo rastel in se razvijal. Idej nikoli ni zmanjkalo, najbolj pa sem vesel, da je v njegovih člankih opisan sistem Life Technology, to je zanimive duhovne tehnologije za osebnostni razvoj. Life Technology je še veliko več kot je opisano v prispevkih, saj beseda ne more nadomestiti praktične izkušnje. Mogoče je tudi, da drugi Life Technology vidijo še kako drugače- vsakdo namreč svet doživlja skozi svoj spekter sporočil in s svojo življenjsko pozicijo. Vsekakor pa je to eden najbolj globokih in zanimivih pristopov za spreminjanje kvalitete življenja.

Prav tako lahko najdete veliko informacij iz področja Štirih stebrov Usode, kitajske metafizične tehnike za preverjanje vplivov časovnih trendov kitajskega koledarja na Usodo posameznika. Prispevki pogosto niso bili ravno mainstreamovski. Pri določanju mesečnega stebra npr. uporabljam podobno tehniko kot jo uporablja Lily Chung, kar pomeni, da nekatere (a ne vse!)  stebre izračunavam lunarno. Takšno uporabo mi potrjuje dolgoletno preizkušanje osebnih zgodovin preučevanih posameznikov.

Na škratkovem blogu ste v zadnjem času lahko veliko brali tudi o moči številčnih nizov, kar je eden od mojih nezakjučenih projektov in zato tehnik nisem podrobneje razlagal. Blog pa je ponujal tudi nekaj informacij o qigongu.

Prišel je čas, ko se je prostor škratkovega bloga tako zapolnil, da sem bil postavljen pred izbiro ali naj pobrišem nekatere stare vsebine ali pa ga preneham pisati. Odločil sem se za slednje- naj blog ostane takšen kot je z vsemi svojimi idejami in napakami. Pisanje na tem blogu je bila zanimiva izkušnja. Sam blog se je uvrstil med 10.000 najbolje uvrščenih spletnih virov na svetu, več kot 10% obiskov bloga pa je prihajalo iz tujine. Kaj naj rečem? Hvala vam za vse obiske. Če je blog pomagal le eni sami duši, da je dobila koristne informacije in zaživela boljše življenje, je namen vseh pisanj dosežen.

Vsem skupaj želim obilo sreče, modrosti in razvoja!

  • Share/Bookmark
 

Comments are closed.